Ce mai apare nou pe Netflix?

Incepand cu aceasta luna, Netflix va pune la dispozitie mai multe titluri pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Numarul titlurilor lansate pe Netflix sunt considerabil mai mari, dar pentru a va face o idee cu privire la acestea, puteti sa tineti cont de urmatoarele optiuni.

Northern Rescue pare a fi urmatorul This is Us, acesta prezentand o drama care vorbeste despre dificultatile vietii. William Baldwin revine in centrul atentiei, el avand rolul lui John din film, un barbat care, dupa moartea sotiei, se decide sa se mute intr-un orasel din nordul SUA. El doreste sa o ia de la inceput, dar complexitatea acestei aventuri este una foarte mare, iar acest lucru ii pune dificultati. The Boy Who Harnessed the Wind este o poveste emotionanta care prezinta adevarul si anume ca lucrurile care noua ni se par ceva foarte banal, pentru alte persoane reprezinta un adevarat lux. Acasta poveste a fost inspirata dupa o carte stiintifica.

Your Son este un serial spaniol care se difuzeaza pe Netflix, el fiind un thriller violent. Povestea prezinta viata unui medic chirurg al carui fiu este atacat cu brutalitate in fata unui club. Eroul trebuie insa sa ia dreptatea in propriile sale maine, decizie ce va avea niste consecinte nebanuite. Budapest este si el un film interesant ce ar putea da idei corporatistilor din Romania. Eroii filmului sunt doi francezi care se decid sa renunte la slujbele bine platite si sa se mute in Budapesta. Aici, ei au de gand sa organizeze cea mai tare petrecere a burlacilor

The Order va aparea pe Netflix in data de 7 martie. Acest serial pare sumbru, dar in acelasi timp pare si violent. Un student este hotarat sa razbune moartea mamei sale, de aceea el devine un punct central al unui razboi cu varcolaci, dar si a unei organizatii de magicieni pregatita in orice moment sa se foloseasca de magia neagra. Shadow este un film perfect pentru a descoperi Africa de Sud.Aici este prezentata povestea unui politist care ii protejeaza pe cei lipsiti de putere infruntand cei mai periculosi gangsteri. Eroul este unul special pentru ca nu simte deloc durerea. Acestea sunt unele dintre serialele si filmele care vor aparea pe Netflix in urmatoarea perioada. Ele sunt un motiv bun pentru a va bucura de Netflix si a va pregati de o primavara cu numeroase seriale, dar si filme pe care le veti indragi.

Lasă un răspuns