Ce spune despre tine felul în care mergi

Ești genul calm, vesel, optimist, pesimist sau prudent? Știai că este posibil să afli multe lucruri despre personalitatea ta doar analizând felul în care mergi? Da, felul în care te miști și mergi spune multe despre tine și despre comportamentul pe care îl adopți în viața de zi cu zi. Conform psihologilor, mersul este parte integrantă din limbajul corporal.

Discretul
Mergi aproape pe vârful picioarelor. Nu îți place să atragi atenția asupra ta, preferi să treci neobservat. Modest, amabil, serviabil și extrem de înțelept, prietenii apreciază discreția ta și știu că pot conta pe tine în orice circumstanțe. Ești pur și simplu unic pentru ei.

Conducătorul
Faci pași mari, nu îți place să mergi încet deoarece ai mereu ceva de făcut, cineva te așteaptă undeva de fiecare dată. Îți place să iei deciziile și adori să ai grijă de persoanele dragi. Protector, ți-ar plăcea să conduci lumea cu ajutorul unei baghete magice.

Visătorul
Mergi încet, calci apăsat, mereu te gândești la ceva. Mergând, mereu faci câte ceva, ori îți butonezi telefonul inteligent, ori asculți muzică la căști, ori vorbești la telefon. Îți este destul de greu să te concentrezi, să fii atent la o conversație, gândul îți este mereu la altceva sau altcineva.

Sociabilul
Nu pășești, plutești pur și simplu. Lași impresia că ești gata să începi o conversație cu oricine, în orice moment. Ai obiceiul să saluți persoanele pe care le întâlnești în cale chiar dacă nu le cunoști personal. Ai o atitudine deschisă, ești simpatic și îți faci prieteni extrem de rapid.

Tipul cool
Brațele încrucișate, aer relaxat, un mers uneori lent, alteori rapid…alura ta este în perfectă concordanță cu caracterul tău. Felul în care mergi denotă un temperament simpatic, călduros și deschis. Îți place să profiți din plin de viață, nu te lași doborât de probleme.

Lasă un răspuns