La Casa De Papel – 5 lucururi pe care le știm despre sezonul 5

Filmarile de la sezonul 5 sunt inca in derulare, dar producatorii au ales sa atate fanii cu imagini si cu trailere. Da, se pare ca din ce in ce mai multe informatii apar, pentru a ajuta fanii sa aiba putina rabdare pana cand sezonul cu numarul 5 isi va face in sfarsit aparitia.

Iata ca putem aduna cateva informatii despre noul sezon de la La Casa De Papel, sezon care va fi si ultimul. Un serial spaniol care se bucura de o imensa popularitate.

Doua nume noi se alatura castingului. Te-ai saturat deja de fetele mult prea cunoscute ale hotilor celebri din serial? Cu atat mai bine, deoarece La Casa De Papel, sezonul 5 adauga doua nume noi castingului. Este vorba despre Miguel Angel Silvestre si Patrick Criado. Daca pentru moment, Alex Pina, showrunner-ul a ramas destul de misterios cu privire la rolurile pe care le vor avea acestia, se stie ca Miguel Angel Silvestre a fost vazut alaturi de Ursula Corbero la filmari….s-ar putea deci ca rolul sau sau personajul sau sa aiba o legatura cu trecutul lui Tokyo.

Trecutul lui Tokyo ar putea sa se dezvaluie sub forma unor flashback-uri. Pe buna dreptate, pozele cu Ursula Corbero de pe platourile de filmare i-au pus in alerta pe fani. Gata cu parul scurt pe care il purta actrita in sezonul 4. Actrita s-a afisat cu parul destul de lung si cu breton, o coafura cu care s-a facut deja remarcata. S-ar putea oare deci sa descoperim cateva piese care lipsesc din puzzle-ul numit Tokyo? Absolut.

Serialul ne va duce la Copenhaga. Spania, Portugalia si Danemarca. Iata trei tari pe care le vor descoperi trupa de hoti cea mai populara de pe Netflix. Informatiile acestea ne provin de la cativa mici curiosi care au vazut cativa membri ai echipei de filmare la Copenhaga, Danemarca. Ii putem vedea astfel in poze pe Pedro Alonso, Patrick Criado, Luka Peros si Diana Gomez, filmand pe ceea ce pare a fi canalul Nyhavn. Prezenta Dianei Gomez, alias Tatiana in serial, nu pare a fi total intamplatoare. Oare acest lucru ne indica faptul ca aceasta se va dezvalui in intregime in sezonul cu numarul 5?

Tatiana va avea cartea sa de jucat in sezonul 5. Bingo. Vazuta deci la filmari, Tatiana ar putea arata foarte multe in acest ultim sezon. Pentru moment, Tatiana este un personaj controversat pentru multi fani ai serialului. Nu se stie inca ce va face cu adevarat sotia lui Berlin in noul sezon, dar prezenta sa pe platourile de filmare ne indica ca in curand vom sti foarte multe. De altfel, foarte multi sunt sigur de faptul ca este un personaj cheie in noul sezon.

10 episoade pentru a incheia totul. Se pare ca noul sezon va avea 10 episoade, fiecare in jur de o ora. Mai mult fata de recentele sezoane, care aveau doar 8 episoade de 45-50 de minute. Cea mai buna modalitate deci a incheia acest fenomen spaniol.

Lasă un răspuns