Morți ale personajelor din seriale pe care creatorii le regretă

Sa omori un personaj dintr-un serial este o alegere foarte dificila de luat atunci cand esti un creator de seriale. Oare este o idee buna? Pot sa mearga mai departe cu ei sau este o necesitate sa le spuna La Revedere?

Uneori este un lucru bun, dar in alte momente creatorii de seriale chiar regreta ca au omorat anumite personaje. Fanii sunt si ei uneori dezamagiti.

La Casa de Papel- moartea lui Berlin. Initial, acest serial trebuia sa se incheie dupa partea a doua, dar se pare ca Netflix a decis altceva… dupa ce a preluat drepturile de difuzare ale serialului platforma a mai propus inca trei sezoane. In orice caz, regreta ca au omorat-o pe Berlin, dupa cum au si marturisit-o, declarand ca daca ar fi stiut ce amploare va lua acest serial, nu ar fi omorat-o cu siguranta. Regreta ca au omorat-o mult prea devreme si ca nu au cum sa o readuca.

Orange Is The New Black- supradoza luata de Tricia. Toti fanii acestui serial sunt de accord cu privire la un anumit lucru- moartea lui Poussey Washington este cea mai dezamagitoare din serial. Dar nu pe aceasta detinuta o regreta cel mai mult cel mai mult creatorii si producatorii. Este vorba despre Tricia, despre care au spus ca sunt foarte tristi pentru ea din cauza evolutiei sale.

The Walking Dead, moartea lui Tyreese. Acest serial a avut o multime de morti de-a lungul sezoanelor. Dar, moartea lui Tyreese din sezonul cu numarul 5 este cu siguranta regretata. Robert Kirkman a declarat ca l-a adorat si ca personajul ii lipseste foarte mult.

Grey’s Anatomy, moartea lui Dylan Young. Un pacient ajunge la Seattle Grace Hospital cu o bomba in piept, in sezonul 2. Pentru a o dezamorsa, echipa apeleaza la Dylan Young care nu reuseste sa o opreasca si care din pacate moare cu ea in mana. Iar Shonda Rhimes recunoaste ca are remuscari in ceea ce priveste moartea sa.

Peaky Blinders- trei personaje din serial. Steven Knight a declarat intr-un interviu ca il doare inima de fiecare data cand trebuie sa se desparta de personaje. Mai ales ca i-a omorat pe Aberama Gold, despre care crede ca trebuia sa il tina in viata, pe Barney Thompson care este excelent si pe Malachy Bryne care avea un rol mic, dar care este si el foarte bun.

Vikings, moartea lui Athelstan. Steven Knight nu este singurul care a fost devastat de moartea unuia din personajele sale. Michael Hirst, creatorul « Vikings », a fost si el afectat de moartea unui personaj din serial. Este vorba despre Athelstan, cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o ia.

Sherlock- moartea lui Moriarty. Mark Gatiss, unul din creatorii serialului, ar fi vrut cu siguranta sa schimbe asta. Si a declarat ca poate nu ar fi trebuit sa il omoare in sezonul cu numarul 2. Toata lumea a fost cu siguranta trista din cauza faptului ca totul s-a terminat. Nu numai creatorii, ci si fanii.

Lasă un răspuns