Netflix – toate serialele care sosesc pe platformă în Sepembrie

Luna septembrie se apropie cu pasi repezi. Iar noutatile Netflix si ele. La fel ca in fiecare luna, platforma de streaming propune o multime de noutati si sezoane noi. Iata deci ce te asteapta.

The Big Bang Theory, sezonul 12. Din 1 septembrie te vei putea delecta cu sezonul cu numarul 12 care este si ultimul sezon al serialului. Vor aparea 24 de episoade noi si mai ales raspunsul la intrebarea care sta pe buzele tuturor- ce se va intampla cu Sheldon, Amy si cu restul gastii la final? Un lucru e sigur- va trebui sa pregatesti batistele.

Family Business, sezonul 2. Serialul de origine franceza al lui Gerard Darmon, Jonathan Cohen si Julia Piaton revine cu un sezon 2 pe Netflix. Deci din 11 septembrie te vei putea delecta din nou cu aventurile familiei Hazan. In acest nou sezon, vei putea descoperi un Joseph tata si ne putem intreba daca va continua sau nu cu afacerile sale ilegale…

Afacerea este din ce in ce mai inloritoare, dar faptul ca Joseph devine tata nu este vazut deloc cu ochi buni.

Baby, sezonul 3. Serialul italienesc pentru adolescenti care a fost subiectul unor polemici la inceput, in 2018 cand a aparut, se va incheia odata cu sezonul cu numarul 3. Chiara si Ludovica, cele doua eroine implicate intr-o retea de prostitutie vor fi mai mult ca niciodata in pericol in aceste noi episoade si vor vedea cum le sunt dezvaluite secretele.

Ratched. Noul serial al lui Ryan Murphy va aparea pe 18 septembrie pe Netflix. Este un serial adaptat dupa clasicul Zbor deasupra unui cuib de cuci si o urmareste pe infirmiera Mildred Ratched care soseste in California de Nord, la un spital psihiatric unde noi si tulburatoare experimente au loc. Cu siguranta ca nu vei mai vrea sa dormi noaptea.

American Horror Story, sezonul 9. Un lucru e sigur- fanii lui Ryan Muprhy vor fi cei mai rasfatati in septembrie pe Netflix. Cinci prieteni, se angajeaza intr-o vara la CamP Redwood. Si isi dau seama foarte repede ca ceva, mult mai infricosator decat povestile spuse in jurul focului le va da viata peste cap.

Sneaker Addicts. Un nou serial de comedie care spune povestea unui tata de familie care a cazut in patima culturii sneakersilor dupa ce prietenul sau Bobby il convinge sa ia parte la o afacere indoielnica pentru a primi o pereche de bascheti mitici.

Away, sezonul 1. Pentru reintoarecerea sa pe micul ecran, Hilary Swank intra in pielea unui astronaut. Emma Green este trimisa intr-o misiune pe Marte si va trebui sa se confrunte cu abandonul sotului sau si al fiicei sale adolescente in momentul in care au mai multa nevoie de ea.

Jurassic World, sezonul 1.Veti putea regasi minunatul univers maiestuos Jurassic World, pe Netflix. Un nou serial care urmareste aventurile a sase tineri care ajung pe o insula unde dinozaurii fac ravagii. Rupti de lumea exterioara, vor trebui deci sa invete sa ii cunoasca pentru a putea supravietui.

Lasă un răspuns