Samsung pregătește lansarea primului smartphone pentru gaming

Se pare ca in ultimele luni asistam la o adevarata zarva si intensificare a aparitiei pe piata a telefoanelor destinate gaming-ului. Asadar, dupa ce a aparut Razer Phone 2, imediat dupa acesta ne-am bucurat de lansarea lui Xiaomi Black Shark 2, zilele acestea am avut parte de lansarea unui nou smartphone de gaming, de data aceasta din partea celor de la ASUS, denumit ROG Phone, sunt zvonuri ca si cei de la Nokia ar pregati ceva, iar, ultimele scapari si zvonuri arata ca Samsung are deja pe terminate un astfel de telefon, destinat in special gaming-ului.

Conform surselor din cadrul companiei sud-corene, se pare ca smartphone-ul pentru gaming va fi cel mai ridicat nivel din industria smartphone-urilor dar si din industria gaming-ului pe telefon. Cel mai probabil, va fi n telefon incadrat in gama “Galaxy A”, tot conform informatiilor venite pe surse. Asadar, ar trebui ca telefonul de gaming al celor de la Samsung sa soseasca cu o memorie RAM de 8 GB, un procesor realizat pe tehnologie Qualcomm, fiind vorba de cel mai recent model Snapdragon, si anume 845, in timp ce spatiul de stocare va fi de 256 GB.

Din punct de vedere al aspectului, se pare ca sud-coreenii nu vor opta pentru clasicele iluminari LED gasite pe lateralul sau pe spatele telefoanelor din acest segment, acestia optand pentru un design familiar celor de la Samsung, asa cum se intalneste pe recentele Galaxy A7 si Galaxy A9. Tot din punct de vedere al design-ului, e de asteptat sa ne bucuram de un ecran tip Infinity Display, ceea ce inseamna muchii cat mai subtiri, in timp ce corpul telefonului urmeaza a fi realizat din aluminiu – cel mai probabil pe marginile telefonului; dar si sticla – cel mai probabil pe spatele si ecranul acestuia. Samsung urmeaza sa aduca in plus si un sistem de racire, similar a ceea ce am intalnit pe Galaxy Note 9.

Aceleasi surse par a fi convinse ca acest smartphone urmeaza a-si face aparitia pe piata pana la sfarsitul lunii noiembrie, tot in noiembrie urmand a avea de-a face cu un nou smartphone de la Samsung, fiind un prototip de telefon pliabil, ce urmeaza a fi incadrat cel mai probabil in gama Galaxy F. Cel mai probabil in perioada imediat urmatoare ar trebui sa ne asteptam la imagini dar si teste de benchmark cu telefonul de gaming al sud-coreenilor. De ce nu, poate eventualele scapari ne vor prezenta si cateva premiere in materie de jocuri.

Lasă un răspuns