West Side Story (2021): un trailer magnific pentru remake-ul lui Steven Spielberg

60 de ani de la lansarea filmului original in Statele Unite ale Americii, Steven Spielberg va prezenta West Side Story. Aceasta noua adaptare a legendarei drame muzicale a lui Jerome Robbins si Robert Wise se dezvaluie cu un prim trailer cu imagini sublime si o distributie gata de actiune.

West Side Story, adaptarea unui film monument

Este unul din cele mai asteptate filme din ultimii ani, mai ales ca trebuia sa fie lansat in iarna anului 2020 insa lansarea sa a fost amanata pentru 2021. Dupa Ready Player One in 2018, Steven Spielberg revine la cinema cu un alt omagiu si un pariu indraznet: un remake pentru West Side Story. Filmul original este un monument al cinematografiei si cine poate fi mai potrivit decat acest rege al filmelor pentru a se ocupa de aceasta noua adaptare?

In 1961, Jerome Robbins si Robert Wise realizeaza West Side Story, o adaptare a comediei muzicale apartinand lui Arthur Laurents, Stephen Sondheim si Leonard Bernstein, creat in 1957, la Broadway. Drama romantica inspirata din povestea lui Romeo si Julieta, acest film muzical povesteste infruntarea dintre doua gasti rivale din cartierele de vest ale orasului New York din anii ’50, Jets si Sharks. Filmul s-a bucurat de un succes imens si a fost recompensat cu 10 premii Oscar.

Aceasta adaptare promite ca ne ofera spectacol, ritmat de versiunea inedita a melodiei Somewhere, compozitia legendara a lui Leondard Bernstein. Cei care au vazut filmul din 1961 vor gasi aici aceeasi intriga, aceleasi personaje si aceleasi locuri deoarece este vorba despre o adaptare fidela.

De notat este prezenta lui Rita Moreno in rolul lui Valentina, un rol glorios deoarece actrita portoricana intepreta rolul Anitei in 1961. Natalie Wood interpreteaza rolul lui Maria si Richard Beymer rolul lui Tony. Filmul va fi lansat in cinematografe pe data de 8 decembrie 2021.

Lasă un răspuns